Det är människor bakom maskinerna

Du får frihet under ansvar

Som medarbetare hos oss får du redan från start ett eget ansvarsområde. Dina uppgifter kommer att utvecklas naturligt med tiden och du har stora möjligheter att själv utforma din tjänst. Du blir en del av en platt organisation med korta beslutsvägar där du får chansen att påverka hur vi arbetar. Vi tar emot dig med fika och ett skräddarsytt introduktionsprogram. Du kan se fram emot frihet under ansvar och hjälpsamma kolleger.

65

Medarbetare i Norden

+10

ÅRS ANCIENNITET I SNITT

10

medarbetare i Sverige

Vi har plats för olikheter

Vi är lyckligtvis en blandad grupp människor med mycket olika intressen och kompetensområden, men de flesta av oss gillar en god fika. Så på förmiddagarna träffas vi över en kaffe och frallor för att diskutera både världsläget och våra gemensamma arbetsuppgifter.

 

Du får möjlighet att påverka din egen roll

Du har stora möjligheter att utvecklas i den riktning du vill och får med tiden chansen att pröva dig fram på många olika områden. Detta är något vi medarbetare sätter värde på.
Vår platta organisation gör det lätt för dig att framföra idéer eller önskemål och att bli lyssnad på.

Vil du bli vår nya kollega?

Om du känner dig nyfiken på att arbeta hos oss tycker vi att du ska bevaka våra lediga tjänster. 

Se våra lediga tjänster

Har du frågor?

Vi hjälper gärna till.

Bli uppringd

Vi värnar dina personuppgifter. Läs vår dataskyddspolicy för att se hur vi behandlar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.

keyboard_arrow_up