Vi är din flexibla

samarbetspartner

Hos oss kan du få hjälp med allt från projektering av nya diskdesinfektionsrum till frågor om vilka desinfektionsmedel som passar till din endoskopdiskmaskin  eller när du servade din ultraljudsutrustning  senast. Med andra ord har vi ett komplett sortiment inom ultraljud och endoskopidesinfektorer.

Vi tror inte på standardlösningar

Hos oss är du inte låst vid en specifik tillverkare eller lösning. Vi är flexibla och kan kombinera det bästa från flera tillverkare, vilket innebär att vi kan erbjuda (nästan) allt.

Tack vare vår långa erfarenhet vet vi hur din arbetsdag ser ut och kan snabbt sätta oss in i dina utmaningar. Vi känner till vad som finns på marknaden och ger inte upp förrän du fått den lösning du behöver.

Vår kvalitetssäkring innebär flera stora fördelar

65

medarbetare i Norden

5

Lokationer i Norden

65

års erfarenhet

1

Lokation i Sverige

4 goda anledningar att välja oss

1. Du får en oberoende samarbetspartner

Som oberoende aktör på marknaden kan vi snabbt anpassa oss efter dina önskemål.

2. Du får skräddarsydd utrustning

Bildkvaliteten uppfattas olika beroende på var utrustningen används. Vi anpassar utrustning och mjukvara efter dina lokala krav och önskemål.

3. Du får bästa service

För oss handlar service om samarbete. Så prata med oss. Vi är inte fyrkantiga så det mesta går att ordna. Berätta om dina önskemål så tar vi din idé hela vägen.

4. Du får lägre driftkostnader

Det är inte billigt att investera i utrustning men i gengäld får du lägre underhållskostnader. Som företag på en marknad med stora aktörer kan vi garantera ett konkurrenskraftigt pris.

Vi vägleder dig före, under och efter ditt köp

Vårt projektteam är redo att vägleda dig före, under och efter köpprocessen. Vi vill gärna visa dig vilka möjligheter som finns. Därför kan du låna en demoapparat av oss innan du bestämmer dig för något. Vi vill också gärna delta i dina planeringsmöten så att vi kan ha en dialog om vilken lösning som passar dig bäst.

När vi väl hittat rätt lösning släpper vi dig inte förrän bägge parter är eniga om att allt går som smort.

Vil du höra mer?

Vi är alltid redo för ett förutsättningslöst samtal. Fyll i formuläret så hör vi av oss. Eller kontakta oss direkt.

Bli uppringd

Vi värnar dina personuppgifter. Läs vår dataskyddspolicy för att se hur vi behandlar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.

keyboard_arrow_up