Den första videoprocessorn med LED & 4K kan snart vara verklighet på din avdelning.

2023.04.04

Nu kommer den första 4K LED-videoprocessorn för flexibel endoskopi. Pentax Medicals nya videoprocessor är CE-märkt. Det betyder att du snart kommer att kunna få glädje av den på er endskopiavdelning.

Öka bildkvaliteten med Inspiras 4K-upplösning

Med en upplösning på 4K får du extremt detaljerade bilder. Plattformen erbjuder innovativa teknologier såsom programvaran Red Density, som hjälper dig med bedömning och behandling av IBD-patienter.

Konfigurerbart, svenskt användargränssnitt med individuella användarprofiler

Användargränssnittet är svenskt och du kan anpassa processorns pekskärm till dina arbetsuppgifter. Du bestämmer var knapparna för dina mest använda funktioner ska placeras. När du har hittat den perfekta inställningen kan du spara inställningarna i en av de individuella användarprofilerna.

Kombinera Inspira med i20c-endoskopen och få banbrytande bildkvalitet

i20-skopen är de första flexibla endoskopen på marknaden med 4K-upplösning. Om du vill uppleva banbrytande bildkvalitet bör du använda Inspira tillsammans med de nya i20c videoendoskopen, men alla befintliga endoskop från Pentax Medical kan kopplas till den nya 4K-processorn.

Nya videoendoskop med överlägsen ergonomi

De nya endoskopen har utvecklats i samarbete med endoskopister världen över. Det betyder att endoskopen har fått överlägsen ergonomi i form av:

  • Ett unikt kontrollhus
  • En ny, enkel anslutning till processorn
  • Exceptionell manöverbarhet, vinkel och hantering
  • En exceptionell bildbehandling

I den nya i20-serien kommer vi särskilt att lyfta fram fisheye-koloskopet med en 230 graders betraktningsvinkel, vilket gör att du kan se "bakom vecken" i tarmen, för att förbättra Adenoma Detection Rate (ADR).

Ta chansen och lära känna den nya plattformen.


Se fler videoprocessorer och endoskop


Läs pressmeddelandet från Pentax Medical

Tillbaka

keyboard_arrow_up